LASHCODE wimperserum

www.lashcode.nl

Geloof het of niet, het Serum van Lashcode is één van de beste serums. Als je nog nooit een product gebruikt hebt om jouw wimpers te verbeteren maar je wel op zoek bent: Lashcode is een schot in de roos!

Je zult al vrij snel effect zien. Je hoeft je niet druk te maken als de huid van jouw oogleden erg gevoelig is of wanneer je contactlenzen draagt. Lashcode is grondig getest en iedereen kan het gebruiken.

Het serum heeft veel voordelen en steekt met kop en schouders boven de andere serums uit. Bovenal heeft Lashcode en grote capaciteit. Het blijft lang zitten en de prijs-kwaliteitverhouding is goed, zeker gezien de snelle resultaten.

Het doel van Lashcode is het stimuleren van nieuwe wimpers om te groeien.

Hierdoor worden jouw ogen prachtig benadrukt en zul je anderen verbazen omdat het lijkt alsof je miljoenen wimpers hebt! Dankzij Lashcode hebben veel vrouwen geen neppe extensions meer nodig. Het maakt de wimpers zo prachtig dat je mascara gebruikt voor het gevoel, niet omdat je het nodig hebt om de wimpers te verlengen, of dikker en voller te maken. Lashcode laat de schoonheid van jouw eigen wimpers weer zien.

Je hebt geen eyeliner, potlood of mascara meer nodig. Lashcode maakt natuurlijke wimpers tot meer dan 50% langer en dikker! Het volume van de wimpers wordt ook verdubbeld. Je kunt voor eens en voor altijd gedag zeggen tegen extensions en genieten van jouw natuurlijke wimpers. Ook een wimperkruller heb je niet meer nodig, Lashcode is de beste keus. Lashcode leidt je naar prachtige wimpers!

Het maakt niet uit of je last hebt van korte, lichte of dunne wimpers, dit product is een oplossing voor alle problemen omtrent wimpers.

Lashcode verlengt en verdikt niet alleen de wimpers maar houdt ze ook gezond. Gedurende de eerste week van de behandeling zijn de wimpers al zichtbaar sterker. Het serum bevat een optimaal niveau aan hydratatie en conditioneert de huid van de oogleden.

Het gebruik is snel en eenvoudig: gebruik het eens per dag (bij voorkeur ’s avonds na het verwijderen van je make-up) op droge oogleden (breng het op als een eyeliner). Het product is snel geabsorbeerd en start direct met het versterken van de haarzakjes. Dit is alles wat je weghoudt van mooie, volle en gezonde wimpers!

Pluspunten LASHCODE:

  • Stimuleert haargroei, verlengt en verdikt wimpers.
  • Brengt de wimpers een optimaal niveau aan hydratatie.
  • Heeft een conditionerend effect op de huid van de oogleden.
  • Gebruik is heel eenvoudig.
  • Eerste resultaten al zichtbaar na twee weken.

Minpunten LASHCODE:

  • Alleen online verkrijgbaar.