PROLASH+ wimperserum

PROLASH +Het volgende wimperserum dat goede resultaten geeft is de ProLash+ die ik vorig jaar heb getest. Het is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten, hyaluronzuur en peptiden die de wimpers helpen groeien. Het ProLash+ serum is grondig getest en veilig bevonden voor het gebied rondom de ogen. Mijn wimpers groeiden veel voller en glanzender maar het duurde langer dan de drie weken zoals ProLash beloofde op de website. Ik heb dit wimperserum voor meer dan 2 maanden gebruikt voordat ik veranderingen begon te merken.

Dankzij het hyaluronzuur werd mijn wimperopbouw verbeterd en zagen ze er voller uit. Ik kon geen nieuwe wimpers zien groeien in dezelfde hoeveelheid als toen ik Nanolash gebruikte dus ik kan zeggen dat ik ongeveer dezelfde hoeveelheid wimpers had als voordat ik begon met de ProLash behandeling.

Dit wimperserum kan worden gebruikt op zowel de bovenste als de onderste wimperlijn. Als je schaarse wimpers hebt, kan ProLash je niet helpen om nieuwe wimpers te laten groeien, maar het zal de bestaande wimpers wel sterker en voller maken. Het ProLash wimperserum kan alleen online worden gekocht en het is gemakkelijk om nepbestellingen van andere websites te krijgen.

Pluspunten PROLASH+:

  • Maakt de wimpers voller en herbouwt de wimperstructuur
  • Het voedt en voorziet de wimpers van een diepe hydratatie

Minpunten PROLASH+:

  • Het verlengt de wimpers niet
  • Veel namaakproducten online in omloop