QUICKMAX wimperserum

QuickmaxQuickmax wimperserum wordt aangeraden aan mensen die graag langere, dikkere, sterkere en mooiere wimpers willen. De fles bevat 5 ml met het product, wat genoeg is voor een behandeling van ongeveer zes maanden. Tijdens deze tijd zouden de wimpers de lengte en dichtheid moeten krijgen die worden gewenst door de gebruikers.

Quickmax moet worden aangebracht met behulp van een borstel, vergelijkbaar met die van een gewone eyeliner. Over het algemeen wordt het serum aangebracht boven de wimperbasis van het bovenste ooglid. Het onderste ooglid krijgt het product later, tijdens het slapen. Helaas belemmert de grootte van de borstel een precieze toepassing. Een deel van de borstel die wordt vastgehouden in de hand is veel groter dan de punt van de applicator. Als gevolg kan de consument met het handvat in de ogen of wenkbrauwen komen.

De eerste resultaten zijn zichtbaar na een maand van regelmatig gebruik. De wimpers zijn duidelijk meer gevoed, sterker en donkerder. Daarnaast biedt Quickmax wimperserum hydratatie waardoor de wimpers een beetje krullen en stralen. Hierdoor worden de wimpers voller en groter wanneer er mascara overheen gaat. Als de daaropvolgende maanden voorbij zijn worden er meer veranderingen te zien. Zo worden de wimpers verlengd en de dichtheid verbeterd. Zodra de gebruiker de wimpers heeft die ze wilt, is het raadzaam om het product enkele malen per week te blijven gebruiken om de resultaten te behouden.

De wimperserum heeft een vloeibare consistentie zonder kleur, maar heeft wel een lichte geur. Een gevoelige huid zal deze geurstoffen in Quickmax ongetwijfeld niet prettig vinden. Het is niet verrassend dat deze ingrediënten irritaties kunnen veroorzaken in de vorm van rode vlekken of een uitgedroogde huid. Als een consument klachten ondervindt wordt aangeraden om onmiddellijk te stoppen met de behandeling. Daarnaast kan een kamille kompres ongemak verlichten.

Pluspunten QUICKMAX:

  • Efficiëntie
  • Pigmentvrij
  • Net als eyeliner aanbrengen
  • Verzorgt en verlengt wimpers

Minpunten QUICKMAX:

  • Kan irriteren
  • Ongemakkelijke applicator
  • Inclusief geuren