REVITALASH wimperserum

revitalash2Revitalash wimperserum is geschikt voor mensen die graag langere, vollere en mooiere wimpers willen. Het product is beschikbaar in twee versies: de eerste heeft een capaciteit van 2 ml, terwijl de tweede versie groter is en 3,5 ml van het serum heeft. Beiden zijn verpakt in een kleine blauwe met zilveren doos. Binnenin zitten twee compartimenten ter bescherming van de fles, niet alleen voor mechanische schade maar ook om verspilling van het serum te voorkopen. Het tweede compartiment heeft een folder met alle essentiële informatie.

De eerste effecten van de Revitalash behandeling zijn vier tot zes weken na de behandeling te zien. Een lichte verlenging en versterking van de wimpers moet te zien zijn. Tot de laatste keer zijn de wimpers marginaal verlengd en is ook de toestand verbeterd, neemt het niveau van hydratatie toe en over het algemeen zijn de wimpers ook flexibeler en gezonder. Helaas duren de effecten van een Revitalash behandeling niet lang, het effect verdwijnt meestal twee maanden nadat het serum voor het laatst is toegepast.

Bij de eerste paar toepassingen van Revitalash kunnen er lichte irritaties worden ervaren. Branderigheid, jeuk en soms roodheid in de oogbal kan voorkomen bij mensen met gevoelige ogen, een aanleg voor allergie of een eerdere reactie op één van de bestandsdelen van de Revitalash samenstelling. Het wordt aangeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, naast mensen die last hebben van dermatologische of oogziekten om voor de behandeling te overleggen met een arts of het geschikt is.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

De bijgevoegde Revitalash serum applicator komt in de vorm van een klein borsteltje. Met de hulp van deze borstel moet er een dunne lijn recht op de wimperbasis van de bovenste en onderste wimpers worden aangebracht. Hoewel het product een vloeibare consistentie heeft, wordt het snel geabsorbeerd en komt niet in de ogen. Zodra het gewenste effect is bereikt, wordt er aangeraden om Revitalash drie of vier keer per week te blijven gebruiken. De resultaten van de behandeling blijven, omdat de haarzakjes de voedende stoffen houden.

Pluspunten REVITALASH:

  • Zorgt voor de wimpers
  • Mooi en praktisch pakket
  • Makkelijk aanbrengen
  • Lichte verlenging wimpers

Minpunten REVITALASH:

  • Resultaten verdwijnen snel
  • Is niet aanbevolen voor mensen met allergieën
  • Kan irriteren