FEG wimperserum

fegFEG wimperserum zit in een kleine plastic fles. Het is groot genoeg om 3 ml van de vloeistof op te slaan, wat precies genoeg serum is voor een behandeling van vijf maanden. De samenstelling van FEG bestaat uit natuurlijke ingrediënten, waardoor allergielijders wordt geadviseerd om een huisarts te raadplegen alvorens de eerste toepassing van het wimperserum. Precies dezelfde componenten zijn verantwoordelijk voor het verzorgen oogleden en de huid eromheen.

De vaste consistentie van FEG wimperserum maakt het toepassen moeilijker. Met behulp van de bevestigde borstel, moet het product meerdere malen worden aangebracht. Daarnaast zouden de wimpers door FEG kunnen samenklonteren en kan ook witte vlekken achterlaten die uitdrogen, waardoor het moeilijker is om in de ochtend make-up aan te brengen. Om ongewenste vlekken te voorkomen, de resten van het winterserum, wordt aangeraden om ofwel een vloeibare make-up remover te gebruiken of een wattenschijfje dat is gedept in warm water over de ogen te halen. Wanneer het product in de ogen komt kan het ongemak veroorzaken en zelfs allergische reacties oproepen.

FEG wimperserum bevat niet alleen substanties die de wimpers laten groeien maar ook natuurlijke stoffen. Dit zijn, naast vele anderen, vitamine B12 en extracten van komkommer, groene thee en pompoenzaden. Natuurlijk worden mensen die allergisch zijn van een van deze ingrediënten niet aangeraden om deze serum te gebruiken. De aanwezigheid van plantenextracten suggereren slechts zorgzame eigenschappen.

Na enkele maanden van behandeling worden de wimpers gezonder, gehydrateerd, flexibeler en over het algemeen ook mooier. De verlenging of verbetering van de dichtheid is echter nogal twijfelachtig. Daarnaast is het moeilijk om wimperversterking of herstel op te merken. Helaas voldoet FEG wimperserum niet aan alle gevestigde verwachtingen.

FEG wimperserum kan via het internet worden gekocht en dus kan iemand meerdere vervalsingen van dit serum tegen komen. Deze worden uiteraard afgeraden om te gebruiken omdat dergelijke producten schadelijke bijwerkingen kunnen veroorzaken zoals irritaties, allergieën, zowel op de huid als de ogen.

Pluspunten FEG:

  • Verzorging van wimpers en oogleden
  • Hydrateert en maakt de wimpers flexibel
  • Natuurlijke samenstelling

Minpunten FEG:

  • Verlengt en verbetert de dichtheid niet
  • Wijze van aanbrengen
  • Meerdere vervalsingen