LATISSE wimperserum

latisseLatisse wimperserum maakt de wimpers langer, dikker en voller. Het product is moeilijk te kopen, maar de mensen die het gebruiken zweren erbij. Daarnaast zeggen veel mensen dat ze meteen resultaten zien door Latisse, terwijl anderen zeggen dat ze heel lang hebben moeten wachten voordat ze überhaupt iets merkten.

Verder komt Latisse in een kleine fles die is afgesloten met een kurk. De fles vergemakkelijkt het verdelen van de paar druppels die, met behulp van de borstel, worden aangebracht op de bovenste oogleden. Het product komt tijdens de slaap op de onderste oogleden. Het product moet iedere avond worden aangebracht op schone en drogen oogleden. Het is niet aangeraden on make-up resten te laten zitten omdat Latisse niet voor 100% werkt op onzuivere oppervlakken.

Tijdens de behandeling kan men bijwerkingen, veroorzaakt door het aanbrengen van Latisse, ervaren. Iemand kan bijvoorbeeld roodheid rondom de ogen, gevoelige oogleden, zwellingen onder de ogen en gebroken haarvaten ontwikkelen. Gelukkig moeten deze irritaties na enkele dagen verdwijnen. Als dit niet het geval is, wordt aangeraden om een huisarts te raadplegen en te stoppen met de behandeling. Daarnaast is het raadzaam om kamille kompressen te gebruiken om de irritaties bij het oog minder pijnlijk te maken.

Als het gaat om de wijze van toepassing, een enkele dosis per dag, bijvoorbeeld voor het slapen gaat, is het genoeg om wat Latisse op de wimpers te doen. Waarom? De hoeveelheid van het serum uit de fles geeft genoeg voor een behandeling van twee maanden voor twee keer per dag, in de ochtend en avond (één druppel per wimperrand). Het aanbrengen van een grotere hoeveelheid serum kan leiden tot irritatie.

Kortom, het belangrijkste doel van Latisse is het verlengen en verbeteren van de dichtheid van wimpers. De eerste resultaten zijn te zijn na ongeveer drie weken van regelmatig gebruik. Wimpers verdubbelen in lengte. Helaas zullen de verlengde wimpers uitvallen na de behandeling en worden vervangen door wimpers die identiek zijn aan die voor de behandeling.

Pluspunten LATISSE:

  • Handige dosering
  • Verlengt en verbetert de dichtheid van wimpers

Minpunten LATISSE:

  • Irritaties
  • Korte resultaten
  • Niet zo effectief