RAPIDLASH wimperserum

RapidlashDe taken van Rapidlash wimperserum zijn om de wimpers te verlengen, verbeteren en voeden. Het product komt in een zilveren fles met een capaciteit van 3 ml. Vermeldenswaard is dat Rapidlash niet alleen op de wimpers maar ook op de wenkbrauwen kan worden toegepast.

De effecten van een Rapidlash behandeling zijn zichtbaar na zes maanden aanbrengen. De wimpers worden over het algemeen een paar millimeters langer, voller en dikker. Daarnaast biedt Rapidlash versterking, hydratatie en voeding. Helaas zullen de effecten één maand na de laatste behandeling vervagen, en nog erger, opnieuw beginnen met de Rapidlash behandeling zorgt voor kleine effecten. Het ziet er naar uit dat de wimpers resistent worden tegen de werking van de stoffen in het wimperserum.

Rapidslash wimperserum moet iedere avond worden aangebracht. Hiervoor is het noodzakelijk om schone en droge oogleden te hebben, waarbij alle make-up restanten zijn verwijderd. Met behulp van de borstel, zoals de borstel die bij een eyeliner zit, waarbij er een lijn voer de wimperbasis van de bovenste en onderste oogleden. Gelukkig wordt Rapidlash snel opgenomen waardoor het niet in de ogen komt. Als dit gebeurt is het nodig het uit te spoelen met warm water, stop de behandeling, of in het ergste geval, raadpleeg een arts.

Rapidlash wimperserum komt in een kleine kartonnen doos. Binnenin zitten twee compartimenten die het wimperserum beschermen tegen mechanische beschadiging en verspilling. Het andere compartiment heeft een brochure met alle essentiële informatie over de toepassing, de behandeling, de samenstelling en de werking van het product.

Pluspunten RAPIDLASH:

  • Versterkt en verzorgt de wimpers
  • Makkelijk aanbrengen
  • Mooie verpakking
  • Kan worden aangebracht op de wenkbrauwen
  • Een paar millimeter langere wimpers

Minpunten RAPIDLASH:

  • De effecten verdwijnen op het moment dat de wimperserum niet meer wordt gebruikt
  • Kan irriteren