L’OREAL wimperserum

loreallashDe nummer twee is het L’Oreal wimperserum die net als een mascara met een spatel moet worden opgebracht, wat grote gevolgen heeft als het gaat om de lengte en de voeding. Dit wimperserum maakt de wimpers niet voller of donkerder, maar het verbetert hun conditie waardoor ze minder uitvallen wanneer je make-up verwijdert.

De L’Oreal wimperserum formule is in de vorm van een gel en heeft een lange spatel waarmee het serum over de wimpers verdeeld moet worden. L’Oreal instrueert haar klanten niet over hoe het product gebruikt moet worden zodat we niet echt weten of er een betere manier van aanbrengen is waardoor het potentieel van het serum zou kunnen toenemen.

Het L’Oreal wimperserum kan worden gekocht in de drogisterij aan de L’Oreal counter. Er zijn echter enkele nadelen aan dit product. Dit wimperserum laat de wimpers aan elkaar klonteren en vanwege dit feit kan het niet worden gebruikt vóór het aanbrengen van een mascara. De beste tijd om dit wimperserum te gebruiken is in de avond wanneer je klaar bent om naar bed te gaan. Zelfs ’s nachts voel je dat de wimpers aan elkaar gelijmd zitten waardoor het moeilijk kan zijn om de ogen te openen.

Pluspunten L’OREAL:

  • Geweldige voeding voor de wimpers
  • Langere wimpers
  • Relatief goedkoop

Minpunten L’OREAL:

  • Laat de wimpers klonteren
  • Problemen bij het aanbrengen