TALIKA LIPOCILS wimperserum

Talika LipocilsTalika Lipocils wimperserum een serum met een mascara-achtige applicator in plaats van een typische borstel. Met deze applicator lijkt het net alsof je mascara op doet. Het enige verschil tussen beide cosmetica is dat Talika Lipocils transparant is.

Waarschijnlijk is een mascara-achtige applicator een stuk makkelijker, maar de borstel komt op de wimperbasis, waar de wimperserum verdeelt moet worden. Hierdoor is het makkelijk te zien dat de vorm van de applicator direct de effectiviteit van het product beïnvloedt.

De eerste effecten van de behandeling zijn twee maanden na de eerste keer toepassing van het serum op te merken. De resultaten zijn meestal in de vorm van versterking, voeding en hydratatie van de wimpers. Als gevolg daarvan kan worden aangenomen dat Talika Lipocils invloed heeft op de algemene toestand van de wimpers. De lengte, dikte, kleur en dichtheid worden niet aanzienlijk beïnvloedt. Door de samenstelling van het wimperserum te bestuderen, is het duidelijk dat alle eigenschappen die het product heeft zijn verbonden met de zorg van wimpers.

Talika Lipocils wimperserum is beschikbaar in een blauwe fles met een zilveren dop. Het product wordt verkocht met twee verschillende capaciteiten: een 4,2 ml en een 10 ml. Om het wimperserum vers te houden zijn er een paar dingen waar rekening mee gehouden moet worden. Ten eerste moet de fles stevig zijn dichtgedraaid wanneer deze niet wordt gebruikt. Dit zorgt ervoor dat er geen lucht in de fles komt wat bij het serum komt conditioner en houdt ook alle mogelijke verontreinigen buiten de fles. Ten tweede wordt het aangeraden om de applicator met een mix van water en zeep of water en make-up remover schoon te maken, één keer in de paar weken.

Talika Lipocils bestaat uit verschillende natuurlijke stoffen. Dit zijn onder andere brandnetel, allantoïne, appelextract en andere planten- en kruidenextracten. Deze ingrediënten zorgen voor wimpers met hydratatie en voeding, en verzorgt de oogleden met verlichting van irritaties,

Pluspunten TALIKA LIPOCILS:

  • Hydrateert en voedt de wimpers
  • Zorgt voor de huid rond de ogen
  • Natuurlijke samenstelling
  • Effectief

Minpunten TALIKA LIPOCILS:

  • Maakt wimpers niet langer
  • Maakt wimpers niet dikker
  • Applicator
  • Wimpers klonteren